Puppybegeleiding 

Welkom bij Petcare-Place, waar we geloven dat de start van een leven met je nieuwe puppy magisch en betekenisvol hoort te zijn!

Als kersverse puppy-ouder sta je aan het begin van een onvergetelijk avontuur vol vreugde, liefde en ondeugendheid. Maar we begrijpen dat het ook uitdagend kan zijn. Geen zorgen, wij staan klaar om je te begeleiden op deze opwindende reis.

Waarom kiezen voor onze begeleiding?

Deskundigheid: Met recente opleiding tot hondengedragsdeskundige, jarenlange ervaring als gediplomeerd hondeninstructeur en hondentrimmer ben ik hier om mijn theoretische kennis en praktische vaardigheden met jou te delen.

Passie voor pups: Als trotse hondenmoeder, fokker en nu ook gedragsdeskundige weet ik hoe belangrijk de eerste stappen van je pup zijn. Samen creëren we een sterke basis voor een levenslange band.

Individuele aandacht: Geen enkele pup is hetzelfde. Ik begrijp dat elke hond unieke behoeften heeft en bied daarom persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw specifieke situatie.

Wat mag je verwachten?

Harmonieus samenleven: Leer de geheimen van harmonieus samenleven met je pup, van basistraining tot dagelijkse routines die jullie band versterken.

Wandelen met vertrouwen: Ontdek hoe je ontspannen kunt wandelen met je puppy, vanaf de eerste stappen buiten tot heerlijke avonturen samen.

Diepe communicatie: Leer de taal van je pup begrijpen en ontwikkel een diepe communicatie die de basis vormt voor een levenslange vriendschap.

Jouw puppy verdient het beste begin. Laten we samen bouwen aan een liefdevolle en respectvolle relatie. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we jouw puppy's eerste stappen in de wereld onvergetelijk kunnen maken!

Tarieven

Intakegesprek
+/- 1hr30 met heel veel tijd en ruimte voor je vragen
90 €

Start to puppypakket (
enkel na intakegesprek) 3 individuele begeleidingssessies bij je thuis van +/- 45 minuten
135 €

Losse sessie
(enkel na intakegesprek) bij je thuis of op locatie +/- 45 min
55 €

exclusief vervoerkosten buiten Zwevegem